Elektrische installaties

Installatiebedrijf Elkink b.v. heeft een samenwerkingsverband met technisch installatiebedrijf Bert Aanstoot

Sinds de oprichting van Installatiebedrijf Elkink b.v. is er een samenwerkingsverband met technisch installatiebedrijf Bert Aanstoot b.v. De vakmannen van dit bedrijf verzorgen voor ons de elektrotechnische installaties.

Naast de aanleg van elektrotechnische installaties in woningbouw en utiliteit waarin zij tevens domotica, KNX, data, telecom, en alarminstallaties verzorgen, is T.I.B. Bert Aanstoot b.v. ook gespecialiseerd in de aanleg van technische installatie in de pluimveehouderij, varkenshouderij, konijnenhouderij en rundveehouderij.

Samen met de monteurs van T.I.B. Bert Aanstoot b.v. is ons pakket compleet: wij maken volledige technische installaties in zowel de woningbouw, utiliteit als agrarische sector. Zowel bij ons als bij Bert Aanstoot zijn alle monteurs gediplomeerd in hun eigen vakgebied. Hierdoor wordt kwaliteit gewaarborgd. Onze monteurs en de monteurs van T.I.B. Bert Aanstoot b.v. werken nauw samen en zien elkaar als collega’s.

Meer weten?

Voor specifieke elektrotechnische vragen kunt u direct contact opnemen met Technisch installatiebedrijf Bert Aanstoot 0573-402056.

Link: http://www.bertaanstoot.nl/

Contact

Mail ons op info@elkink-installatiebedrijf.nl of gebruik onderstaand formulier