Over Installatiebedrijf Elkink b.v.

Installatiebedrijf Elkink b.v. is een kleinschalig bedrijf met ervaring sinds 1982. Het jonge maar ervaren team is thuis in vrijwel alle installatiewerkzaamheden. De lijnen zijn kort en het contact is altijd persoonlijk.

Installatiebedrijf Elkink b.v. is samen te vatten in 5 pijlers:

1.    Veel kennis en juist opgeleid

Onze medewerkers hebben veel kennis en ervaring; soms al 12,5 of 25 jaar. De meesten bleven na hun stage bij ons werken. Het zijn stuk voor stuk gedreven vakmannen met hart voor de zaak. Iedereen wordt bijgeschoold, onder meer in duurzame techniek; zo hebben we bijvoorbeeld allemaal een warmtepompdiploma.

2.    Meegaan met de tijd, ook in duurzame techniek

Doordat we inmiddels al tientallen warmtepompen geplaatst hebben, hebben we de nodige kennis en ervaring in huis. We weten wat erbij komt kijken en waar u rekening mee moet houden. Daarnaast zijn we hier allemaal in bijgeschoold. Zo kunnen we u een gedegen advies geven. Ontdek meer over onze duurzame installaties.

3.    Zoals we ‘t bij ons thuis zouden doen

We vinden het belangrijk om kwaliteit af te leveren: installaties met een nette afwerking, net leidingwerk en met nieuwe ventielen, kranen, afsluiters en andere appendage. Zoals we dat ook in ons eigen huis zouden doen. Bekijk hier onze kwaliteitsbewijzen & erkenningen.

4.    Vooruitkijken & meedenken

We denken graag mee wat voor uw situatie het beste werkt. Hierin proberen we altijd een paar stappen vooruit te denken. En uiteraard werken we volgens de regels en voorschriften. Misschien wilt u bij uw verbouwing alvast rekening houden met gasvrij leven, zonder dat u nu al overstapt op nieuwe energiebronnen. Of wellicht is een andere indeling van leidingen of installaties praktischer voor uw routing in huis.

5.    Vertrouwd team

In Laren en omgeving zijn wij bekende gezichten. Dat is wel zo fijn als u bijvoorbeeld niet thuis bent als wij een onderhouds- of reparatieklus doen. We zijn zuinig op uw spullen en persoonlijk in contact.   We hebben liever contact via de telefoon dan via mail. Dan kunnen we meteen doorvragen bij storingen of wensen. Zo schatten we ook beter in welk materiaal we moeten meebrengen en hoeveel tijd uw klus vraagt. We doen het graag in één keer goed.

Weten met wie u zakendoet

Als we langskomen of u belt ons, hebt u contact met een van de volgende teamleden:

  • Ronny Woestenenk
  • Danny van Heeckeren
  • Peter Memelink
  • Rick Blankenberg
  • Gerwin Hoentjen
  • Lisa Nieuwenhave

Geschiedenis

Installatiebedrijf Elkink b.v. wordt in 1982 opgericht door Gerrit Elkink. Hij had destijds alle vakdiploma’s behaald en begon met het aanleggen van gasleidingen. Al snel stroomden de opdrachten binnen en Gerrit bouwde het bedrijf uit, vol passie voor zijn vak. Een man met vakkennis en oog voor details.

In 2014 werd Gerrit ziek. Ronny Woestenenk deed al een lange tijd vakantiewerk bij Elkink en liep daarna ook zijn stage bij het bedrijf. Gerrit vroeg Ronny of hij het bedrijf over wilde nemen. Helaas overleed Gerrit in 2015. De afgelopen jaren is Ronny dankzij begeleiding van onder andere Gerrie van Ark (Gerrits vrouw) in zijn nieuwe rol als eigenaar gegroeid. In 2019 zette hij samen met zijn vriendin Lisa Nieuwenhave de handtekening en werden zij eigenaren van de zaak.

Met de wens van Gerrit en zijn eigen doorzettingsvermogen en ambities zet Ronny samen met zijn jonge, maar ervaren team elke dag de schouders eronder om vakwerk af te leveren.

Dringend? Wij komen zo snel mogelijk

Bij storingen staan we voor u klaar. Ook bij andere dringende vragen ziet u ons zo snel mogelijk verschijnen. Zie ook hoe we werken bij reparatie en onderhoud.

Meer weten over ons?

Lees hier de bedrijfsreportage in het magazine van Laren  van 2019. Of bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact

Mail ons op info@elkink-installatiebedrijf.nl of gebruik onderstaand formulier