Warmtapwater in huis of bedrijfspand

Er zijn verschillende manieren om warmtapwater in uw huis of bedrijfspand te krijgen. Dit is afhankelijk van uw wensen en uw situatie.

Waarover wilt u meer weten:

  • Elektrische keuken boiler.
  • Quooker keuken boiler.
  • Hoge temperatuur elektrische boerderij boiler.
  • Hoge temperatuur gasboerderij boiler.
  • Agri heat boerderij boiler.

Elektrische keuken boiler

Duurt het lang voordat u in de keuken warm water heeft en bevindt de ketel zich ver van de keuken? Dan is een elektrische keukenboiler geschikt. U heeft dan direct warm water.

Link: https://www.ithodaalderop.nl/nl-NL/consument/productoverzicht 

Quooker keuken boiler

Maakt u veel gebruik van de waterkoker? Bijvoorbeeld voor het zetten van theewater of tijdens het koken? Wellicht is een Quooker keuken boiler een goede oplossing voor u.

Link: https://www.quooker.nl/

Hoge temperatuur elektrische boerderij boiler

Heeft u een boerderij en moet dagelijks de tank en/of melkmachine gespoeld worden? En is er geen gas aanwezig? Dan is een elektrische boiler een gewenste oplossing.

Link: https://www.ithodaalderop.nl/nl-NL/consument/productoverzicht

Hoge temperatuur Sentry gas boiler

Heeft u een melkveehouderij, een camping, kapsalon, apart toiletgebouw of heeft u in een korte tijd veel warmwater nodig? Dan is een hoge temperatuur gasboiler van max 82 graden hiervoor de gewenste oplossing.

Link: https://www.remeha.nl/product/sen-plus-en-rsc-plus/

Hoge temperatuur Agri heat boerderij boiler.

Heeft u een melkveehouderij en moet dagelijks de tank en/of melkmachine gespoeld worden? Is er wel een gasaansluiting, dan is een hoge temperatuur Agriheat gasboiler hiervoor de gewenste oplossing. 

Waarom een boiler speciaal voor boerderijen en melkveehouders? Een reguliere boiler is niet ingesteld op pieken en dalen in het gebruik van warm of heet water en houdt de temperatuur continu op 85 graden. Op de boerderij heeft u slechts bij enkele werkzaamheden veel warm water nodig. Bijvoorbeeld bij het reinigen van uw melkinstallatie. Onze boiler voor de boerderij biedt de oplossing voor stilstandsverlies én bespaart enorm op de energiekosten!

Link: https://www.reheat.nl/agriheat-boerderijboiler/#page-content

Contact

Mail ons op info@elkink-installatiebedrijf.nl of gebruik onderstaand formulier